TENTAKEL FÖRLAG

Aktuellt

Tentakel Förlag startades 2020 med en tanke om att publicera riktigt bra ljudkonst. Och riktigt bra ljudkonst är sjudkonst som vill säga något, där vi använder ljud för att berätta om världen idag. Ljud kan vara så otroligt talande, utan ord. Men vi får associationer av ljud som vi känner igen, dom fungerar som ett medfött minne. Ljud är som lukt, känsel , smak och syn. I det vi hör associerar vi till sånt som har funnits i våra liv. Det är själva poängen med Tentakel Förlag, att förmedla det.

Men gudarna ska veta att det inte är lätt att hitta de där ljudkonstverken som föäljer sin egen form. Det finns mycket, men också mycket som låter ungefär samma. Tentakel vill lyfta fram det som är lite annorlunda, det som sticker ut, det som verkligen följer enbart sin egen form och vill berätta något. Så har ni idéer, hör av er.


Det här är ett förlag som börjar från noll, när vi har bra idéer börjar processen att försöka finansiera det hela, så det tar tid. Men jäklar vad stolta vi kommer att vara över de produktioner som ges ut här!


HAr du idéer, tankar, goda råd, hör av dig;-)